dimarts, 16 de setembre del 2014

27 de setembre: Bicicletada pels horts urbans de Vilanova. Apunteu-vos aquí!!!!

El proper dissabte 27 de setembre, la cooperativa de consum La Vinagreta organitza una visita guiada en bicicleta per conèixer diferents horts urbans, socials i ecològics de Vilanova i la Geltrú.

L’itinerari compta amb la col·laboració del CRIA, el Centre de Recursos d’Informació Ambiental de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l’Associació de Familiars i Afectats per Malaltia Mental del Garraf (AFAMMG), l’Associació de pagesos agroecològics del Garraf (APAG), l’Associació ECOL3VNG I l’Hort de l’avi.

Visitarem l’hort social de la Masia Nova (AFAMMG), l’Hort de la Vinya (ECOL3VNG), l’Hort de l’Avi, els horts urbans ecològics municipals (CRIA) i els horts de l’APAG.

Es tracta d’iniciatives ciutadanes o per a la ciutadania que ens permetran acostar-nos al mon de l’agroecologia i alhora conèixer els beneficis socials i terapèutics d’aquests projectes. A cada hort, els seus responsables ens explicaran de primera mà el seu projecte i la seva contribució cap a un canvi de model alimentari i social.

Ens trobarem a les 9 hores a l’Ateneu Vilanoví (Plaça Llarga,19), on iniciarem el nostre recorregut en bicicleta. L’itinerari, d’uns 10 Km (15km si comptem anada i tornada), és apte per a tots els públics ja que ens adaptarem a les possibilitats de les bicicletes i els participants i farem parades als diferents horts. A mig matí farem una parada per esmorzar i agafar forces.
 Aquí el mapa de la ruta.

Si us plau,
reserveu la vostra plaça al FORMULARI: